Благодійна виставка Оксани Богоніс "подарує" життя

У львівському Палаці мистецтв відкрилася виставка «Відчуття підсвідомості», на якій представили роботи художниці Оксани Богоніс та поета Юліана Сліпецького. В експозиції представлено 22 олійні роботи художниці із серій «Ангели», «Підсвідомість» та «Жінки», які дівчина створювала власними руками. 



«Незвичність проекту полягає в тому, що художниця спочатку малювала картину, а мені потрібно було відчути характер цієї картини, емоції художника, внутрішній стан твору. Поціновувачі живопису, читаючи вірші, зможуть відчути на підсвідомому рівні внутрішній світ кожної картини. В проекті вірші нанесені на додаткове полотно картини та доповнюють кожну з них із зовнішніх сторін. В такий спосіб вийшли повноцінні картини з віршами на полотні, що є унікальним для України та світу», - розповів Юліан Сліпецький.

 

Окрім цього, 26 та 27 травня в Палаці мистецтв було проведено благодійний аукціон для збору коштів на потреби фонду. На ньому були виставлені лоти від авторів виставки, дітей із різних шкіл та також від мешканців Львова. Усі зібрані кошти буде направлено на придбання спеціального медичного обладнання для пацієнтів із легеневою гіпертензією. Оглянути виставку можна до 31 травня.

28.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *