"Володар перстнів" може стати найдорожчим серіалом в історії світового кінематографа

Американська компанія Amazon Studios анонсувала, що візьметься робити серіал за культовим романом Джона Толкіна "Володар перстнів".

За останніми даними, вартість прав на зйомки становить $250 мільйонів, повідомляє Hollywood Reporter. Попередньо також ідеться про те, що серіал матиме 5 сезонів та потенційні спін-оффи (відео за мотивами та за участі персонажів серіалу).

Загалом в Amazon Studios готові викласти на виробництво $1 мільярд. Якщо цифри підтвердяться, цей серіал стане найдорожчим в історії.

"Це унікальна можливість розповісти нові історії магічного світу, який став всесвітнім феноменом. Ми робимо великі ставки на серіали", – розповів керівник сценарної майстерні Amazon Шарон Тал Югадо. Серіал розповідатиме про події, що передували описаним у "Хранителі персня". Ймовірно, він з’явиться на екранах не раніше 2020 року.

«Володар перснів» (англ. The Lord of the Rings)  — епічний роман у жанрі «фентезі», написаний філологом та професором Оксфордського університету Дж. Р. Р. Толкіном. Оповідь почалася як продовження до попередньої роботи Толкіна, «Гобіт», але згодом розвинулась у набагато більшу історію. Її було написано поетапно між 1937 та 1949 роками, істотну частину — протягом Другої світової війни. Роман є другим у світі бестселером, кількість проданих примірників якого перевищила 150 млн. Книга також входить у Рейтинг 100 найкращих книг усіх часів журналу Ньюсвік під номером 35.

21.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *