В Абу-Дабі презентують поетичну збірку Івана Франка

З 25 квітня по 1 травня пройде Міжнародний книжковий ярмарок Abu Dhabi International Book Fair. Для українського видання цей рік особливий тому що вперше буде представлено на ярмарку книжки ​​окремим стендом.

Участь у подібних заходах є унікальним шансом для України почати співпрацю з арабськими видавцями, знайти нові ринки для просування української культури та встановити зв'язки з місцевою українською громадою. Своїх представників відправляють п'ять видавництв: «Дуліби», «Нора-Друк», «Елвік», «Ранок» та «Видавництво Анетта Антоненко». Деякі видавництва надають книги для подання на стенді.



Кравченко додав, що у програмі заплановано презентацію арабомовних видань поетичної збірки Івана Франка «Зів'яле листя», яке побачило світ під патронатом Посольства України у Лівані. У програмі також будуть представлені видання арабською мовою перекладу «бейрутських оповідань» Агатангела Кримського та автограф-сесії Марини Гримич з її новим романом на близькосхідну тему «Ажнабія на червоній машині». На українському стенді будуть поширюватися презентаційні матеріали з туристичного потенціалу України, зокрема путівники по Києву і пропозиції від компанії «Чорнобиль-Тур».

24.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *