Український гурт презентував вінілові пластинки

Відомий український гурт Бумбокс випустив третю та четверту вінілові плівки під назвою "Люди" і "Голий Король". Відомо, що раніше музиканти видали альбоми "Середній Вік" і "Термінал Б".

Друк і мастеринг пластинок "Люди" і "Голий Король" зроблені в Італії, а поліграфію - в Україні. Вага пластинки складає 180 грамів, це так званий важкий бумвініл. Над оформленням пластинки "Люди", як і однойменного туру, працювали художник Евеліна Яцеленко і фотограф Соня Плакидюк. "Люди" вийшли в подвійному конверті, на чорному вінілі. В оформленні внутрішнього конверта використовуються кадри зі зйомок лірик-відео "Люди", що не увійшли до оформлення касет і CD.



Музична концепція пластинок залишилася без змін - це міні-альбоми, EP. На платівці "Люди" п'ять пісень: "Люди", "Мала", "Вихід", "Рок-н-рол" і "Злива", записана разом з Джамалою та Дмитром Шуровим. Пісня "Люди" протрималася в радіочартах 42 тижні - такого в історії української музики не траплялося з 2005 року. На платівці "Голий Король" шість пісень: "Голий Король", "Сталеві квіти", "Вболівальник", "Колишня", "Вечір в Ріо" feat O.Torvald, "Люди".

18.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *