Українська співачка презентувала новий альбом у київському метро

Нещодавно світ побачив новий альбом MOZAЇKA гурту ONUKA. Співачка вирішила зробити власну презентацію креативнішою, ніж роблять це інші. На честь цієї події вона влаштувала приголомшливий фотопроект в київському метро. Проект містити 10 фотографій ONUKA, знятих у київському метрополітені. На фото - Ната Жижченко, яка організувала проект спільно з київським метрополітеном і фондом "ІЗОЛЯЦІЯ", та мозаїки. На кожному знімку інформація про мозаїку і музиці ONUKA.



"У метро я буваю досить часто. Це не той випадок, коли я вперше за багато років спустилася в підземку тільки заради проекту. Я дуже люблю проїхатися в порожньому вагоні та під час поїздки подумати про щось своє. Звичайно, я і раніше звертала увагу на мозаїки, розташовані на деяких станціях. Вони - їх головна відмінність і прикраса. Це неймовірні картини, які талановиті скульптори та художники створювали попри сувору цензуру та ДСТУ. Пройшовши стільки десятиліть і не втративши своєї ідентичності та автентичності, вони й сьогодні виглядають вражаюче. Їх потрібно зберігати й реставрувати, а не знищувати", - коментує Ната Жіжченко.

Жителі Києва були приголомшені такою подачею. Майже кожен зупинявся, щоб прочитати та дізнатися більше про талановитий гурт та мистецтво рідного міста.

23.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *