Україномовна пісня Монатіка "запалила" слухачів

Нещодавно у Києві відбулася церемонія нагородження національної музичної премії "Золота жар-птиця". Десятки вітчизняних артистів прийшли до столичного Палацу "Україна", де мали змогу отримали статуетки у формі пера.

Під час світського заходу на головній сцені виступили Настя Каменських, Гайтана, Tayanna, Олександр Пономарьов, "С.К.А.Й.", "Без обмежень", Тамерлан і Альона, Kadnay, "Время и Стекло", "Mozgi" Michelle Andrade, Ірина Федишин, "The Hardkiss", Sonya Kay і Наталка Карпа.



Свою нову пісню "Цей день" представив і співак Монатік. Виступ артиста було дивним. Монатік, який, крім вокальної кар'єри, займався танцями, продемонстрував яскравий номер. Відомо, що пісню "Цей день" артист записав з легендарної Ніною Матвієнко. Однак на сцені співачка не з'явилася, зате її замінили голограми з виступу. Незвичайне виконання і поява Ніни Матвієнко викликало шквал оплесків у зіркових глядачів. Фанати співака вражені новою піснею і його виконанням: "Ми не перестаємо пишатися Дмитром, адже він справжній талант, скарб української сцени."

22.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *