Українець Alekseev презентував нову пісню

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм відомий український співак Алексєєв повідомив радісну новину - нарешті побачила світ його нова пісня під назвою "Збережу". Деякий час співак довго інтригував фанатів прем'єрою, публікуючи фрази з пісні, підливаючи масла у вогонь "очікування" і ось він - найжаданіший момент.

Без зайвих слів і пояснень, Алексєєв написав, де можна завантажити трек і поділився уривком новинки. Що сказати - по-чоловічому. Музичні критики сказали, що пісня дійсно цікава, в стилі співака. Шанувальники вже оцінили творіння свого кумира і зізнаються, що він створив ще одне диво. 



Цей трек дуже сподобався інтернет-публіці: "Спасибі за чудовий голос, нехай звучить вічно і без звичайно! На сцені вітаю з прем'єрою", "І не втекти ми на одній хвилі. Очень красива пісня!", "Це просто шедевр! Дякую за таку приголомшливу пісню", "Завчасно, круто, вітаю!", "Просто ОАОАОА. Дякую за новий шедевр і звичайно ж .. з днем ​​народження, Микита!", "Крутий трек", "Вона ідеальна", "Нескінченно прекрасна пісня". 

Після поразки на "Євробачення-2018" співак вирішив заявити про себе новою піснею і повернути групу шанувальників.

20.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *