Учасники "Срібного мольберту" показали "клас" при створенні міських пейзажів

Перший важливий етап – 11 жовтня 2017 року учасники Відкритого студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт»виконували перше конкурсне завдання. Для виконання «Міського пейзажу» обдаровані дівчата й хлопці вже з самого ранку отримали полотна й розійшлися в ті місцини, які обрали вчора під час оглядової екскурсії.

І Ужгород, і Хуст у цей день перетворилися на суцільні творчі майстерні: на старовинних вулицях, у маленьких затишних двориках, у жовто-багряних скверах та на замкових горах обох міст – численні молоді художники. Натхненно примруживши очі чи закусивши губами пензлі, вони старанно або й навпаки – легко та невимушено – накладають фарби на полотна й створюють свої перші шедеври…

срібний мольберт 1

Джерело: прес-центр конкурсу «Срібний мольберт» і фундації Brovdi Art.

Щоправда, учасники в Хусті приступили до виконання першого конкурсного завдання «Міський пейзаж»… під дощем. На щастя, в обід злива закінчилася, та й не стала, у принципі, нікому на заваді. «Малюємо у стилі справжніх імпресіоністів», – прокоментувала Анастасія Худякова з Харкова, яка для пейзажу обрала хустський замок.

срібний мольберт.3jpeg

Джерело: прес-центр конкурсу «Срібний мольберт» і фундації Brovdi Art

«Міський пейзаж» зібрав численних ужгородців та хустян на локаціях, де творили молоді митці. «Срібний мольберт» створив у старовинних закарпатських містечках потужне свято мистецтва й творчого натхнення!

срібний мольберт.2jpeg

Джерело: прес-центр конкурсу «Срібний мольберт» і фундації Brovdi Art.

Ukraine Art News рекомендує:

СЮРРЕАЛІСТИЧНИЙ СЕРІАЛ "ТВІН ПІКС" ОЧИМА ХУДОЖНИКІВ ТА ФАНАТІВ З УСЬОГО СВІТУ

 ВОЛШЕБНЫЕ СЮРРЕАЛИСТИЧЕСКИЕ КАРТИНЫ РАФАЛА ОЛБИНСКИ ОЧАРОВЫВАЮТ СВОЕЙ МАГИЕЙ

 
12.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *