У Львові створять фан-зону для перегляду Євробачення 2017

28 квітня, виконком Львівської міськради затвердив проект фан-зони для трансляції «Євробачення» на проспекті Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку) з 6 по 13 травня. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на прес-службу ЛМР.

Біля Оперного театру встановлять екран, по якому транслюватимуть півфінали та фінал конкурсу. Крім того, транслюватимуть з грінрумів артистів, показуватимуть щоденник «Євробачення» та інші події, що супроводжували конкурс.

Фан-зону поєднають з ярмарком. Планують організувати культурно-розважальні заходи, конкурси, а також виступи місцевих кавер-гуртів. Крім того, буде так звана співоча кав’ярня.

У фан-зоні облаштують сидячі місця, де близько 500 місць будуть у лаунж-зоні з еко-меблями. Вхід безкоштовний і не обмежений жодними турнікетами. Щоправда, на центральних входах стоятимуть охоронці, які перевірятимуть відвідувачів на наявність заборонених предметів. Також підсилять патрулі та приватну охорону, що працює на ярмарку.

29.04.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *