У Києві презентують бродвейський мюзикл

У Національній опереті України відбудеться довгоочікувана прем’єра відомого бродвейського мюзиклу під назвою “Скрипаль на даху”. Відомо, що це постановка народного артиста України Богдана Струтинського. Саме у цьому виступі він поєднав поняття усталеності і свободи, спробував сучасне відображення складних розбіжностей життя.

Чому ж "скрипаль на даху"? На це питання доволі часто доводилося відповідати художнику Марку Шагалу, лейтмотивом творчості якого став образ скрипаля, надто яскравого і незвичайного, щоб існувати у реальності. Тим не менш, художник незмінно повторював, що скрипаль на даху — це реальність! Скрипаль, мовляв, забрався на дах, аби його не турбували...



Автори мюзиклу про Тев’є Тевеля, композитор Джеремі Бок та лібретисти Стайн і Шелдон Харнік втілили шагалівський образ Скрипаля в музичній історії за оповіданнями Шолома Алейхема “Тев’є молочник”.

“Скрипаль на даху” у постановці Богдана Струтинського — філософська і лірична вистава, де грають музика і колір, де синергія акторських і глядацьких почуттів творить неповторну атмосферу театрального буття. Прем`єра відбудеться 25 - 26 травня 2018 року.

23.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *