Sotheby`s відправить картину Рубенса у світове турне

Аукціонний дім Sotheby's представить публіці картину Рубенса, яку запропонують цього літа. Відомо, що аукціонери прагнуть виробити попит на картини Старого майстра на Близькому Сході. Раніше уряд Абу-Дабі придбав для Лувру Абу-Дабі картини Сальватора Мунді Леонардо да Вінчі. Він був проданий в Christie's Contemporary art в Нью-Йорку в листопаді 2017 року.

«Святкування нашої першої річниці збіглося з Art Dubai. У цьому місяці Sotheby's запропонує спеціальне превью для нашої гінкої аудиторії колекціонерів і любителів мистецтва Emirati», - прокоментував Едвард Гіббс, голова Sotheby's на Близькому Сході.



Картина Рубенса з оцінкою в 3 мільйони фунтів стерлінгів почне своє світове турне в Дубаї з 20 по 24 березня і буде літати по всьому світу, перш ніж вона буде запропонована на аукціоні в Лондоні на аукціоні Sotheby's Old Masters 4 липня. Джордж Гордон, всесвітній співголова відділу картин Sotheby's Old Masters, впевнений, що Рубенс відомий як «Принц художників», і його спадщина далеко заходить. Його сучасність і безпосередність очевидні на цій картині, яка інкапсулює кілька напрямків його творчого, емоційного та інтелектуального життя. З його манерою, що не показує натяку на нерішучість, цей портрет людини, настільки ж реального для нас, як і в розумі художника.

21.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *