Sony World Photography Awards оприлюднив дивовижні роботи учасників

У 2018 році престижний конкурс фотографії Sony World Photography Awards відзначає своє одинадцятиріччя. З 2007 року на розгляд професіоналів було виставлено понад 1 мільйона фотографій, що дозволяє назвати цей конкурс одним з найбільших у світі. Цього року переможці отримують 30000$ і цифрову техніку Sony, а також можливість взяти участь у виставці, що проходить в найвідомішому лондонському Сомерсет-хаус



Кращі знімки вибирали з 320 000 фотографій, що охопили широкий спектр категорій для професіоналів, аматорів, молоді та студентів. Судді назвали роботи конкурсантів виключно сильними, тому вибирати кращі було вкрай складно. Фотографи-професіонали, чиї роботи увійшли в шортлист, тепер позмагаються за звання «Фотограф року» і грошовий приз. Переможець серед аматорів з Відкритого конкурсу отримає грошову винагороду в розмірі 5000 доларів. 



Кожен учасник хвилюється і сподівається, що саме його знімок стане найкращим, адже фотомистецтво - досить нелегка справа. Та організатори запевняють, що усі роботи знайдуть своїх прихильників, а майстри не залишаться без уваги.

15.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *