"Сонячна" модель вперше перемогла в міжнародному конкурсі краси

Міжнародний конкурс краси, який проходив ву Північній Ірландії, вперше виграла дівчина із синдромом Дауна. Про це повідомляє The Mirror.

На конкурсі Ultimate Beauty Of The World в категорії Підлітки 19-річна Кейт Грант отримала корону переможниці, обійшовши 39 конкуренток.

За словами Кейт, перемога в конкурсі стала для неї величезним сюпризом. Коли при оголошенні першого місця назвали її ім'я, вона не повірила своїм вухам: «Я була в шоці. Моя сім'я сиділа в залі, підтримувала мене і плакала».

«Я мріяла отримати можливість надихнути і змусити повірити в себе молодих людей із синдромом Дауна та іншими особливими потребами. І моя мрія збулася», - радісно зазначила Грант.

Участь у конкурсі Кейт Грант взяла завдяки публікації своєї мами Дейдре у Facebook. У соціальній мережі мама дівчини попросила всіх небайдужих підтримати її доньку Кейт у прагненні працювати моделлю. Звернення розповсюдило так багато людей, що його помітила режисер Тейлор-Рей Гамільтон, яка й запросила Кейт спробувати свої сили в конкурсі.

 

«Я знала, що моя донька зачарує суддів, але найбільше я пишаюся тим, що Кейт підтримувала інших учасниць і допомагала їм», - підкреслила мама переможниці.

Дейдре також зізналася, що коли Кейт з'явилася на світ, лікарі давали похмурі прогнози про її майбутнє. Вони говорили, що її мова буде обмеженою і вона ніколи не зможе підтримати повноцінну розмову. «Я згадувала ці прогнози, коли моя донька проголошувала свою надихаючу промову зі сцени конкурсу», - зазначила мама Кейт Грант.

«Я хочу, щоб нове покоління людей з особливими потребами розуміли істинний сенс краси. Краса - це те, які ви всередині, а не те, на що ви схожі. Доброта, співчуття і внутрішня іскра - це і є справжня краса», - підсумувала Кейт.

До участі в конкурсі Кейт Грант брала участь у тижні моди в Белфасті і знімалася для реклами бутиків в рідному місті Кукстаун. У найближчому майбутньому дівчина планує продовжити модельну кар'єру і займатися благодійністю.

21.08.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *