Приватний парк скульптур Едуарда Карміньяка відкриється у Франції влітку

1 червня очікується відкриття довгоочікуваного приватного парку скульптур і виставкового простору на острові біля південного узбережжя Франції. Едуард Карміньяк, глава французького інвестиційного фонду Carmignac Gestion, покаже роботи зі своїх колекцій на острові Поркероль, який розташований приблизно в 56 км від Сен-Тропе. «Відвідувачі відкриють для себе сучасні роботи колекції Carmignac в мальовничих околицях національного парку, а також тимчасові виставки, сад скульптури і багату програму культурних заходів», - йдеться в заяві для преси. Колекція Carmignac складається з майже 300 робіт з акцентом на американське мистецтво 1960-1980-х років, в тому числі роботи Уорхола, Ліхтенштейна і Баскія. XX і XXI століття представлені творами Герхарда Ріхтера, де Кунінга, Райса і Еда Руше, а також китайського художника Чжан Хуана, тайського художника Коракріта Арунанондчай і ганського скульптора Ель-Анацуі. Образотворче мистецтво і фотожурналістика також включені в колекцію. Провансальський фермерський будинок Villa Carmignac був перетворений у виставковий простір площею 1500 кв. м. Деякі роботи також будуть розміщені навколо саду площею 15 га на острові протяжністю 7 км.

парк ро

Вартість вхідних квитків буде варіюватися від € 10 до € 15, проте місцеві жителі, діти, художники і студенти можуть відвідати експозиції безкоштовно. Едуард Карміньяк Відзначимо, що директором корпоративного фонду, заснованого в 2000 році, став син Едуарда Карміньяка Чарльз. В експозиції будуть представлені не тільки роботи з цієї колекції, але також твори мистецтва, надані різними музеями. Займатися все буде Дітер Буххарт, куратор виставки «Баскія 2010-2011» в Музеї сучасного мистецтва в Парижі.

«Основною метою проекту є бажання поділитися колекцією з якомога більшою кількістю людей», - сказав Чарльз Карміньяк в інтерв'ю, зазначивши, що твори в колекції досі бачили лише члени сім'ї і співробітники, що працюють в офісах Carmignac в Парижі, Лондоні, Люксембурзі, Мадриді, Мілані та Цюріху.

20.01.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *