Пісню переможця Євробачення 2017 виконала українська співачка

Пісню переможця міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 Сальвадора Собрала Amar Pelos Dois переспівали українською мовою.

Кавер на хіт португальців записала співачка Марина Одольська. Акомпонував на гітарі Алекс Бортніков.

Відео, у якому вони виконують композицію, вона опублікувала на своєму YouTube-каналі.

Кар'єра Марини Одольської почалася з перемоги на фестивалі "Червона рута" 1995 року, коли 19-річна співачка з Кам'янця-Подільського підкорила журі своїм голосом. Після цього виконавиця у співпраці з продюсерською компанією "Територія А" представила дебютний альбом. До нього увійшли такі пісні як "Твій літак", "Біль", "Божевільна". Всього презентувала п'ять сольних платівок - "Божевільне сонце", "Марина Одольська", Duet.com.ua, "Подоляночка" та "Початок".

Молодий і романтичний Сальвадор вивчав психологію, однак любов до музики взяла своє. Народжений у Лісабоні, деякий час хлопець жив у США та в Барселоні. Пройшов навчання у престижній школі Taller de Musics та брав участь у кількох гучних музичних проектах. На його рахунку вже є повноцінний музичний альбом під назвою "Excuse Me" (2016).

Його музика – виклична, яскрава, з нотками Латинської Америки. На сцені співак вражає спонтанністю та щирістю, а його солодкий тенор просто зачаровує. У його виступі у фіналі Євробачення-2017 не було ніяких спецефектів та шоу, Сальвадор підкупив усіх виключно голосом і харизмою.

19.05.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *