ONUKA випустила нову надзвичайно трагічну композицію

Трек під назвою ARKA увійшов у новий студійний альбом ONUKA MOZAЇКА, презентація якого відбудеться 22 березня. Відомо, що ARKA - не перше звернення Нати Жижченко до теми Чорнобиля і трагедії на атомній електростанції. Новий інструментальний трек ARKA стане четвертим присвяченим темі Чорнобиля - після 1986, Vidlik і Mainland. З 2016 Ната Жижченко провела тиждень на Чорнобильській АЕС, щоб зануритися в життя працюючих на станції людей. Пережитий досвід вилився не тільки у ролик Mainland, але і в переоцінку цінностей. 



Новий трек ONUKA - своєрідна музична фіксація моменту підготовки до здачі в експлуатацію величезної арки, призначення якої - заміна знаменитого саркофага. Восени 2017 року, завдяки об'єднаним зусиллям фахівців з різних країн світу над сумнозвісним четвертим енергоблоком станції, встановили нове укриття - висотою в 110 метрів і вагою в 36,2 тисячі тонн. Наступні 100 років найбільше пересувне наземне спорудження в світі буде захищати нас, наших дітей і онуків від наслідків найбільшої техногенної катастрофи в історії.



"ARKA - посвята незаслужено обділеній увагою епохальній події, дитячий захват перед монументальною спорудою, покликаним вберегти людство від нової загрози. Це погляд дитини, що не втратила - на відміну від дорослих - здатності дивуватися", - розповіла співачка.

22.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *