Odesa Photo days "приголомшить" відвідувачів

У дивовижному місті Одеса відбудеться фотофестиваль Odesa Photo days, де одним з лекторів буде американський фотограф, член агентства Магнум, Алек Сот. Напередодні фестивалю, Odesa Photo days спеціально для відвідувачів підготувало добірку проектів, які принесли своїм авторам членство у найпрестижнішому фотоагентстві світу. Відомо, що через 70 років, Magnum Photos перетворилися з «найпрестижнішого фотографічного агентства в світі» в глобальний медіа-бренд з офісами в Нью-Йорку, Парижі, Лондоні й Токіо. А учасники асоціації - справжні рок-зірки фотографії, які тепер знімають не тільки на Leica і не тільки реальність.

Каролін Дрейк

Фотопроект американки Каролін Дрейк про вихованку будинку-інтернату на околиці Тернополя. «Сімдесят, визнаних хворими, до жінок не старше тридцяти п'яти років, живуть на території петриківського інтернату. У вільний від повсякденних справ час, вони грають ролі матерів, дочок, королев, вовків, монстрів і ельфів». Україна все частіше стає темою проектів членів Magnum. Але до списку членів агентства поки немає жодного українця.

Алек Сот



Подорожуючи вздовж найдовшої річки США, Алек Сот фотографував пейзажі, інтер'єри та портрети. Він просив зустрічних людей написати про свої сни, тому проект більше пов'язаний з духом блукань і мріями людей, ніж з самою річкою. В рамках одеського фотофестивалю Odesa Photo Days Алек Сот прочитає лекцію "Простір між нами", де розповість про специфіку роботи з людьми, портретній зйомці й тому, як привернути увагу глядачів до зображення.

Йонас Бендиксен

Фотограф з Норвегії Йонас Бендиксен розповідає про сім чоловіків, які публічно оголосили себе Месією. У деяких героїв є тисячі послідовників, в інших - лише кілька учнів. Але всіх об'єднує віра в те, що саме вони обрані врятувати світ.

18.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *