National Geographic присвятив випуск екологічній проблемі

Популярний журнал National Geographic присвятив свій новий номер екологічній проблемі - більшому забрудненню нашої планети пластиком. Новий номер редактори випустили з подвійною назвою Планета або Пластик? (Planet or Plastic?)Одна з найголовніших цілей журналу - змінити способи та масштаби використання пластика споживачами. Видання надає приклад: загортаючи свої нові номери в папір, а не пластик.



У спецпроекті National Geographic публікує безліч шокуючих даних, статистики та дуже наочні фото, які демонструють, як вживання пластика вбиває живу природу. Вчені та дослідники на сторінках журналу сподіваються заповнити прогалини в знаннях про довгостроковий вплив пластика, який розпадається до мікроскопічних часток. Ніхто з нас, навіть, не замислюється, що він потрапляє до нашого харчового ланцюга.



"Протягом 130 років National Geographic документував історію нашої планети, надаючи всесвітнім читачам вікно в захоплюючу красу землі, а також загрози, з якими вона стикається. Кожен день наші мандрівники, дослідники та фотографи на власні очі спостерігають руйнівний вплив одноразових виробів із пластику на наші океани, і ситуація стає все більш жахливою. за допомогою ініціативи Планета або Пластик? ми розповімо жахливі історії, які не залишать читачів байдужими та змусить відмовитися від цього матеріалу", - говорить генеральний директор National Geographic Partners Гері Е. Кнел.

26.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *