На фестивалі "Файне місто" організовують велике фестивальне містечко

Територія вільних людей – гасло V музичного фестивалю ФАЙНЕ МІСТО, який  пройде 20-23 липня неподалік Тернополя. Адже у планах організаторів збудувати місто, де кожен зможе забути про щоденні проблеми та відчути енергію свободи та шалений драйв. І це організаторам, зважаючи на їх амбітні плани, наразі вдається на усі 100%.

Нова локація для ювілейного фестивалю

ФАЙНЕ МІСТО цього року зуміло здивувати відвідувачів. Адже з початком продажу квитків організатори повідомили, що фестиваль переїжджає на нову локацію – місцевий іподром (раніше фестиваль проводився на території аеропорту під палючим сонцем, - прим.авт.). Тепер же на новій зеленій зоні, яка охоплює понад 15 гектарів та оточена деревами і зі ставком неподалік, розгортається справжнє фестивальне місто.

Вся локація фестивалю ФАЙНЕ МІСТО буде підготовлена для комфортного перебування гостей. Тут на відвідувачів чекатимуть наметові містечка, фудкорти, паркінги, душі, тощо. А ще на фестивалі діятиме камера схову, де можна залишити цінні речі; бюро знахідок, де можна залишити знайдену чужу річ; пункти підзарядки будь-яких пристроїв, медпункт та ін.

Їжа на будь-який смак та гаманець

На території фестивалю працюватимуть точки харчування, де, залежно від особистих побажань та фінансових можливостей, можна обрати страву на будь-який смак.  Загалом рівень цін на фестивальних точках харчування буде нижчий, ніж у більшості закладах харчування міста.

Обіцяють організатори величезне меню для справжніх гурманів: від вегетаріанських страв до щедро приготовлених м’ясних блюд, а ще різні місцеві делікатеси, як ребра по-махабундськи, вареники зі шкварками, борщик з пампухами та навіть східні гострі страви. А ще чимало коктейлів, фірмове тернопільське пиво та місцеві знамениті наливки і перший напій зі справжнього терену з назвою «Тернівка». Не обійдеться без фастфуду та солодких смачнющих десертів від кращих кондитерів міста.

Цікаво, що на територію фестивалю дозволено проносити власні харчові продукти та напої, але не у скляній тарі.

Наметові містечка: для найвибагливіших фестивальників

файне мысто 1

На фестивалі діє два наметових містечка: платне та безкоштовне. Платне містечко – це огороджена територія, яка відводиться для проживання відвідувачів фестивалю за окрему платню. Охорона, душі, туалети, умивальники, дрова, питна вода та пункти для підзарядки – усе це у платному містечку безкоштовно. Абонементи на платне містечко дуже популярні серед фестивальників, адже станом на середину червня їх лишилося трохи більше 700.

У безкоштовному містечку можуть жити усі фестивальники за наявності спеціального вхідного браслета на фестиваль. Додаткові послуги, окрім туалетів, там платні. Звичайно ж, що фестивальники можуть орендувати квартиру чи поселятися у готелі у Тернополі, адже місто знаходиться всього у декількох кілометрах від місця проведення фестивалю і туди курсує регулярне транспортне сполучення.

Транспортне сполучення: паркінг для авто та автобуси з міста

Добратися до фестивалю можна декількома способами: власним авто (бо ж на території фестивалю працюватиме паркінг), таксі з будь-якої точки міста та громадським транспортом (адже від зупинки «Залізничний вокзал» та «Львівська» буде курсувати окремий автобус, який довезе усіх фестивальників на територію аеропорту). І, звичайно, є варіант добирання попутками, які їдуть з Тернополя у сторону Львівської траси.

файне мисто 2

Фестивалити можна разом із дітьми

Якщо ж ви хочете відпочити на фестиваль разом із дітьми, то тут знайдете усе і для їх відпочинку. Адже окрім того, що вхід на фестиваль дітям до 7-ми років безкоштовний, то ще й для них організатори придумали окрему локацію з атракціонами та безліччю розваг.

І, головне, - це музична програма на шести сценах

Звичайно, що найголовніше на музичному фестивалі ФАЙНЕ МІСТО – це виступ кращих українських та іноземних артистів, хедлайнерів світового масштабу одразу на шести сценах. Адже у програмі - виступ легендарного німецького гурту Guano Apes, фінських рокерів PoetsoftheFall, британського гурту SKINDRED та ще сотень інших відомих імен. Загалом  фестиваль з днем народження привітають Korpiklaani, EskimoCallboy, Zardonic, Betraying the Martyrs, Annisokay, Брати Гадюкіни, Друга Ріка, Антитіла, ТНМК, BRUTTO (з акустичною програмою), Bloom Twins, On-The-Go,I am waiting for you last summer, Один в Каное, Jinjer, Detach та багато інших.

20.06.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *