Інтер’єр квартири у Києві від українських дизайнерів переміг у світовому архітектурному конкурсі

Інтер’єр квартири від студії Sergey Makhno Architects переміг в одній із номінацій міжнародної премії The Architecture MasterPrize. 

Wabi Sabi Apartment переміг в номінації «Residential». Такі ж нагороди отримали ще дев’ять проектів, серед яких студії із Китаю, Сінгапуру та США.

Проект столичних апартаментів нагородили за втілення японського стилю вабі-сабі, екологічний підхід у застосуванні матеріалів та відведення окремого місця мистецтву в сімейному помешканні в центрі столиці України.

Квартиру у Києві розробили та втілили для родини архітектора та дизайнера, засновника студії Сергія Махна.

«У цьому проекті я об’єднав японську філософію вабі-сабі, українські традиції, сучасне мистецтво та родинний затишок. Стіни, наприклад виконані в технології, яку наші прадідусі-прабабусі використовували у хатах-мазанках.  Вся моя сім’я обожнює цю квартиру, хоча колись дружина плакала, що не хоче жити в «землянці», – розповідає Махно.


 The Architecture MasterPrize – премія, створена в 2016 році компанією Farmani Group у США. Щорічно професіонали у галузі нагороджують призерів  в 41 категорії в архітектурі, дизайні інтер’єрів та ландшафтному дизайні.

 У 2018 серед журі були представники Dezeen, Designboom, University of London, Birmingham City University, Yale University, Princeton University.

 

 
18.11.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *