Художники та шанувальники мистецтва оцінили лоти арт-аукціону «Від червоного до жовто-блакитного»

18 листопада відбулося відкриття виставки лотів благодійного аукціону Kupava «Від червоного до жовто-блакитного».

У простір Sky Art Foundation на 7 поверсі  ЦУМу було запрошено журналістів, партнерів, колекціонерів, мистецтвознавців, а також друзів аукціонного дому. Гостей зустрічала Людмила Березницька, як куратор виставки та людина, яка відбирала твори на перший аукціон.

Серед гостей були помічені художники Жанна Кадирова, Ельміра Шемседінова, Максим Назаренко з Ольгою Глумчер, Тетяна Ілляхова.

Рід занять поціновувачів мистецтва ряснів розмаїттям. Дизайнер Федір Возіанов, юрист Василь Кісіль, мистецтвознавці Олена Боримська та Олеся Авраменко, суддя Алла Лесько, ресторатор Жоель Франц, активіст Родіон Філатов та інші.

Владислав Карпичко(КМДА)_Родион Филатов(активист)_Жанна Кадырова(художник)_Людмила Березницкая_Мария Адомайтис (КМДА)

90 робіт українських митців, представлені на виставці лише до 24 листопада.  Після цього аукціонний дім Kupava, у партнерстві з Київським Клубом Левів, проведе благодійний аукціон для українських та зарубіжних колекціонерів.

«До колекції увійшли митці періоду від 50-х років минулого сторіччя до наших днів. Це автори, які продають роботи за десятки тисяч доларів і ті, хто лише починає завойовувати ринок. Ми зібрали таку різноманітну компанію, щоб показати спадкоємність художніх традицій від покоління до покоління. Адже це історія України, яка відображається на полотнах майстрів. Вони несуть в собі все: індустріальну міць і радянську ідеологію, гармонійні пейзажі і революційні настрої, повільне, наповнене працею життя села, а також сучасне технологічне мистецтво, яке змінює цінність майстерності художника» - розповідає Людмила.

9A0A5604

На відкритті гості мали можливість на власні очі побачити роботи визнаних вітчизняних майстрів, дізнатися історію улюблених творів, обговорити враження під час особистого спілкування та пригоститися частуваннями від Borysov Catering.

9A0A5522

22.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *