Фото кози виграло всеросійський конкурс

Фотопортрет уральської кози Зорьки переміг у конкурсі «Моя Росія», присвяченому Всеросійського сільськогосподарського перепису 2016 року, повідомляє ТАСС.

«У всеросійському конкурсі на кращу фотографію перемогла дочка нашої співробітниці Наташа Краєва, яка відправила в оргкомітет зображення кози Зорьки. Дівчинка сфотографувала тварину, коли була на дачі у друзів сім'ї. Крім всеросійського визнання Наталка отримала головний приз конкурсу — 25 тисяч рублів», — розповіла Марина Шакірова, представник Федеральної служби державної статистики по Свердловській області.

Друге місце в конкурсі аматорської фотографії — у роботи «Турбота про ближнього» жительки Курганської області Тетяни Плюсніної, третє — у «Сарафанного радіо» Василя Кузьміна з Чувашії.

Всеросійська сільськогосподарська перепис 2016 року буде проводитися з 1 липня по 15 серпня (на важкодоступних територіях — з 15 вересня по 15 листопада 2016 року). В ході перепису реєструються сільськогосподарські організації, фермерські, підсобні господарства, а також садівничі, городницькі, тваринницькі і дачні некомерційні об'єднання громадян.

03.07.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *