Британський дім моди Wolf & Badger використав українську пісню для рекламного ролика

Композиція "Маленькі малюсіки" тернопільського гурту Tik Tu потрапила до рекламного ролика весняно-літньої колекції британського незалежного дому моди Wolf & Badger.  

Британці знайшли пісню завдяки проекту Gnarles, що дозволяє молодим гуртам вільно розповсюджувати свою творчість, повідомляє Karabas.live.

 

"Представники платформи самі зв’язалися з нами і запропонували розмістити свою музику в них. Їм порадив нас наш старий знайомий, колишній журналіст Любко Давидович. Ми і гадки не мали, що така існує", — прокоментувала новину солістка Tik Tu Наталка Багрій.

Wolf & Badger існує з 2010 року і займається розповсюдженням незалежних брендів Великій Британії.

Tik Tu — це Наталя Багрій (вокал, флейта, альт, клавішні), Лесик Omodada (ударні) і Роман Божко (бас, клавішні, програмування). Вони грають мелодійний, місцями психоделічний інді-поп з колоритними українськими, литовськими та англійськими текстами. У кожного з них — свій музичний досвід. Наталя грала у симфонічному та камерному оркестрах, Лесик працює саунд-продюсером на власній студії звукозапису, Роман поєднує роботу концертного організатора з участю в культовому колективі Nameless. Однак на першому місці у них — Tik Tu.

 

26.07.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *