Вийде серіал за відеогрою Battlefield

Студії Paramount TV і Anonymous Content оголосили про придбання прав на адаптацію ігровий франшизи Battlefield для телебачення. Про це повідомляє Variety.

В Paramount TV, для якої це буде перший досвід створення контенту на основі відеоігри, планують зняти за мотивами Battlefield телесеріал. Розробкою проекту займеться продюсер Майкл Шугар, який раніше працював над серіалом «Лікарня Нікербокер» і фільмами «У центрі уваги», «П'ята влада» і «Усі люблять китів».

У 2012 році студія Fox вже намагалася запустити у виробництво серіал по грі. Телеверсію Battlefield: Bad Company повинні були зняти в жанрі комедійного екшена, але в підсумку компанія прийняла рішення відмовитися від зйомок.

Перша гра з циклу Battlefield, яка представляла собою військовий шутер від першої особи, вийшла в 2002 році. Згодом з'явилося ще 10 ігор, присвячених історичним конфліктам, включаючи як Другу світову і В'єтнамську війни, так і уявним сучасним або футуристичним протистоянь. У загальній складності франшиза привернула не менше 60 мільйонів геймерів.

13.07.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *