Знамените полотно Ван Гога представлять на аукціоні Christie’s

Вінсент Ван Гог - людина сильних емоція та складного психічного стану, та один з найвідоміших художників в історії мистецтва. У 27 років він почам малювати все, що його оточувало. Він малював з шаленою завзятістю. Незважаючи на те, що його картини не признавались, він продовжував водити по полотну пензлем. Результут його роботи - більше 800 картин, з яких 463 створені в останні 3 роки життя. 

Одна з найвідоміших картин митця "Зоране поле і орач" буде представлена на аукціоні Christie’s. Торги відбудуться 13 листопада це полотно стане  головним лотом. Представлена ​​Christie’s колекція включає 36 робіт зазначеного періоду, а також повоєнне мистецтво.

На аукціоні, який відбудеться 13 листопада картина голландського художника стане головним лотом на торгах творів імпресіоністів і сучасного мистецтва з колекції Ненсі Лі і Перрі Басса. Представлена ​​Christie’s колекція включає 36 робіт зазначеного періоду, а також повоєнне мистецтво.

Картина «Зоране поле і орач» була написана Ван Гогом в серпні-вересні 1889 року. На полотні зображений вид з вікна кімнати художника в лікарні Святого Павла на півдні Франції, де він жив з травня 1889 по травень 1890 року.

Також на торги виставлено картину Анрі Матісса «Регата в Ніцці» 1921 року, з оціночною вартістю 12-18 мільйонів доларів. Абстракція Хуана Міро 1933 року виставляється на торги з мінімальною вартістю 18 мільйонів доларів. У колекції також представлені полотна Марка Шагала 1929 і 1970 років з естімейтом 4-6 мільйонів доларів.

Ukraine Art News рекомендує:

 

У МОНТЕ-КАРЛО СТАРТУЄ МАСШТАБНИЙ АУКЦІОН МИСТЕЦТВА

 

ОТГОЛОСКИ ПСИХОЛОГИИ В ОРИГИНАЛЬНЫХ ФОТОГРАФИЯХ ХУДОЖНИКА РАЛУКА КАРАГЕА

 

31.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *