Відновимо країну разом: на благодійному аукціоні розігруються рештки ракет та боєприпасів, які стали об’єктами мистецтва

Беріть участь в благодійному аукціоні та допомагайте відбудовувати країну! 

Як повідомляють у «Добробаті», у межах проєкту «Мистецтво незламності» проходять благодійні аукціони, виручені кошти з якого підуть на матеріали та обладнання для відбудови Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії.

Навчальний заклад зазнав значних руйнувань внаслідок ракетного удару, який завдали окупанти, ще в жовтні минулого року. «Добробат» має намір відновити приміщення корпусу.

На благодійному аукціоні розігруються рештки ракет та боєприпасів росіян, які шляхом художньої обробки перетворилися на об’єкти мистецтва. Серед лотів – роботи художників професіоналів, аматорів та дітей з різних регіонів України.

Кожна з картин – це відображення сьогодення через призму творчості, що наближає нашу Перемогу. Адже мистецтво під час війни теж стало зброєю.

Долучитися до участі в онлайн аукціоні можна на сайті https://www.uart.auction/. Аукціон триватиме до 31 травня. 

Довідково:

Проєкт “Мистецтво незламності” заснований волонтерами під час війни з метою перетворення зброї агресора в засоби захисту України через художнє перевтілення та фінансування відбудови і відновлення. Проєкт має дві мети: демонструвати світовій спільноті незламний дух українського народу та фінансувати відновлення житла в Україні волонтерським рухом Добробат. У проєкті беруть участь художники професіонали, аматори та діти з різних регіонів України.

23.05.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *