Світовий лідер Shapiro Auctions шукає таланти

Shapiro Auctions, який  є визнаним лідером на ринку образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, проведе травневі торги сучасного мистецтва. Зараз команда пропонує надсилати роботи, європейського, американського, азіатського, латино-американського мистецтва.

Про аукціон можна дізнатися як у друкованому варіанті, так і онлайн. . Рекламна компанія Shapiro гарантує відгуки сотень тисяч потенційних покупців на роботи своїх учасників.

Торги проходять у галереї Upper East Gallery у Манхетені, де проживають найуспішніші колекціонери та арт-диллери світу.

На пошту info@shapiroauctions.com слід присилати таку інформацію :

1. Фото робіт у широкому розширенні. Фото картин з обох сторін, а якщо це скульптура, то фото підпису автора, штампів або проби.

2. Розмір роботи.

3. Інформація про походження роботи.

Після цього спеціалісти команди аукціон зв’яжуться з охочими брати участь в аукціоні.

Якщо ви згодні брати участь у торгах, слід надіслати роботу до галереї, вказаної вище. Робота буде оцінена і виставлений естимейт. Безпека робіт під повним контролем страхового полісу аукціону.

Аукціонний будинок Shapiro був заснований в 2007 році. Перебуваючи в центрі Нью-Йорка - арт-столиці світу, Shapiro Auctions є визнаним лідером на ринку образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

На торги постійно пропонуються вражаючі екземпляри рідкісних книг і манускриптів, ікон, мілітарі - всіляких зразків світової культурної спадщини з античних часів і до наших днів. Аукціонний будинок розміщує рекламу в різних виданнях Америки, Європи та Азії, залучаючи покупців з усього світу. Про аукціоний будинок писали статті «The Financial Times», «Комерсант», «The Observer», «The Art Newspaper Russia» та інші видання. Президент аукціонного будинку Джин Шапіро регулярно бере участь в телепередачі Antique Roadshow в якості експерта і неодноразово з'являвся в новинних випусках провідних міжнародних телеканалів, таких як BBC та Al Jazeera.

 

 Незважаючи на зайнятість і постійне зростання, компанія завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного клієнта.

 

19.04.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *