Sotheby’s влаштовує масштабні імпресіоністичні торги

Вперше в цьому році аукціон імпресіонізму та сучасного мистецтва відбудеться під час FIAC (22 жовтня 2017 р.), після аукціону Modernités: de Rodin à Soulages (19 жовтня), де відлуння часу буде резонувати між модернізмом та  сучасним мистецтвом, а також після аукціону колекції Артура Брандта (21 жовтня), що розкриє складну красу сюрреалізму та її "туманності".
Паризький аукціон запропонує вибіркову панораму мистецтва з перших проявів імпресіонізму до пізніх 1950-х років у Франції та за кордоном. Бельгійське мистецтво знову стало цікавим для торгів мистецтва,  після продажу картини Ensor у Парижі (Skeleton Stopping Masks 7,2 млн. Євро у грудні 2016 р.), яка встановила світовий рекорд.  Картина відомого бельгійського художника Анто Карте "Сходження з хреста", драматична композиція якої є приголомшливою, оцінюється організаторами в 100,000 — 150,000 EUR.

сходження з хреста

Слід також відзначити роботу Леона Спілліарта  "JEUNE FILLE ACCOUDÉE AU BASTINGAGE, FACE AU PORT", естимейт якої становить 150,000 — 250,000 EUR.

спиллаарт

Ukraine Art News рекомендує:

КАРТИНИ ХЕРВІНА АНДЕРСОНА ВИКЛИКАЛИ ФУРОР ВІДРАЗУ НА ТРЬОХ АУКЦІОНАХ

ЗНАМЕНИТУ ІЛЮСТРАЦІЮ ДО КОМІКСУ ПРО "АСТЕРІКСА ТА ОБЕЛІКСА" ПУСТИЛИ З МОЛОТКА ПАРИЗЬКОГО АУКЦІОНУ

 

 

 

19.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *