Колекційні фото Леланда Хірша представлять на Sotheby's

Sotheby's організовує торги, на яких представляють фотографії з колекції Леланда Хірша. Зібрана із захопленням протягом майже двох десятиліть "хрещеним батьком", колекція цих фотографій містить деякі з найбільш впізнаваних зображень XX і ХХІ століть, включаючи твори Річарда Аведона, Ірвінга Пенна, Мана Рей та Діани Арбуса та інших. З 4 квітня колекція буде відкрито на галереях Sotheby's York Avenue, поряд із сезонною виставкою фотографій.

Піонером у творчому та науковому розвитку косметики, авторитетом на кольорі волосся є Леленд Хірш, який визначив свою кар'єру, і колекцію творів, шукаючи "що має бути, що ні". Виняткова колекція, яку він створив, відображає унікальне та витончене бачення, чутливе до прекрасних суперечностей життя, від сюрреалістичного бюстгальтера "Ман Рей" (оцінюйте 80/120 000 доларів) до знакового "Дівіма" зі слоном Річарда Аведона, "Вечірня сукня Діора", "Cirque d'Hiver" Париж, серпень 1955 р. (оцінка $ 300/500 000) та дитину Діани Арбус з іграшковою гранатою в Центральному парку в Нью-Йорку (оцінка $ 70/100 000).



Леланд Хірш прокоментував: "Коли ви дивитесь на фотографію як колектор, є особисте з'єднання між вами як колекціонером та фотографією. Я звертаюсь до яскравих, захоплюючих зображень, які розповідають особливу історію". Аукціон відбудеться 10 квітня 2018 року.

15.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *