Аукціонний дім Sotheby's організовує торги мистецтва «Еротика: пристрасть і бажання»

Після успіху торішнього першого тематичного аукціону «Еротика: пристрасть і бажання»Sotheby's в новому році проводить другий, з не менш видатним складом художників-еротоманів різних століть. Найдорожчими лотами майбутніх торгів у Лондоні, оціненими в £ 400-600 тис., стануть роботи Франческо Барцагі і Франсіса Пікабіа. Перший, італійський скульптор-академіст XIX століття, буде представлений томною статуєю, що зображує афінську гетеру Фрину.

сотбис

Другий - оголеними «Жінками, які приймають повітряні ванни», полотном, яке брало участь в ретроспективі художника в 2016 році в Цюріху. Серед еротичних творів старих майстрів, які беруть участь в аукціоні, - «Венера і Адоніс» пензля Якопо Амігоні (£ 300-500 тис.), «Портрет Елізабет Трент в образі Венери», приписувана серу Пітеру Лелі і майстерні (£ 80-120 тис. ), «Молода дівчина, що лежить на ліжку» Жан-Півдня Тараваля (£ 50-70 тис.).

сотбис1

Модерністи візьмуть участь в торгах малюнками Пікассо, Клімта, Жюля Паскін і Павла Челищева, знімками Ман Рея і об'єктами декоративного мистецтва, а сучасні автори - роботами в самих різних стилях і жанрах, від фотографій Мепплторпа до неонов Трейсі Емін.

Захід проходить 15.02.2018 в офісі Sotheby's в Лондоні.

23.01.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *