Аукціонний дім Heritage Auctions‘ з грандіозним успіхом провів Fine & Decorative Art Auction

Більше 1200 лотів були представлені на зимових торгах мистецтва аукціонного дому  Heritage Auctions‘  8-10 доларів грудня в Далласі. Тема аукціону зосереджена на святковому столі, де представлені повні обіди та сервісні набори зі стінних майстерень із приватних колекцій. У ході триденної події взяли участь майже 1700 учасників.

"У першу чергу, з того, що, безумовно, буде традицією, The Holiday Tableстіл приніс свіжий прийом і заклик до широкого кола претендентів", - заявила Карен Рігдон, директор відділу декоративних мистецтв Heritage Auctions.

ирис

Основні лоти аукціону були різними та, у багатьох випадках, заключна сума значно перевершувала естимейт. Полотно Лоуелл Несбітт під назвою "Three Iris on Blue", 1978 рік було продано продано за 40 тисяч доларів.

ирис1

Знакова частина історії Уолл-стріт, "Charging Bull", рідкісний прототип для знакового нью-йоркського "Wall Street Bull" , проданий за 37 500 доларів США. 14-дюймова бронза є однією з 10 відомих робіт художника Артуро Ді Модика, яка була створена, коли він здійснив інженерний подвиг, створивши відому вже 18-метрову скульптуру, яка стоїть у Боулінг-Гріні Нью-Йорка.

15.12.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *