Акварелі відомих майстрів очолять торги Sotheby's

Після успішних березневих продажів у 2017, Sotheby's Paris з гордістю представляє другу хвилю торгів, присвячену малюнкам під час Салону дю Дессіна, 22 березня. Продаж «Oeuvres sur papier» охоплює широкий спектр періодів і художніх рухів, а також привертає широкий спектр міжнародних колекціонерів. В одному розділі представлені роботи загадкового Алоїса Зоітла, малюнки альбомів і акварелей з марокканського журналу Делакруа і захоплюючий ансамбль з понад 30 заново замальованих ескізів Родена. Основні пастелі Дега з престижних приватних колекцій включені, Femme au peignoir rouge se coiffant, придбані предками нинішнього власника на виставці Degas Studio в 1918 році й Le Jockey з колекції Philippe Bemberg, а також прекрасна гуаш Марка Шагала, Le Bouquet aux amoureux dans la fenêtre і La Chèvre Jaune.



У продажу є характерно таємнича гуаш від Magritte Le Civilisateur із зображенням улюбленого вихованця художника. Джеймс Енсор, ще один знаменитий бельгійський художник, присутній з трьома рідкісними та значними малюнками. Також можна знайти роботу Пікассо, чудову в чорно-білій простоті, Trois mains au gobelet, яка датується літом 1921 року, коли художник детально вивчав тему жінок біля фонтану.



Спектр робіт, запропонованих у цьому продажі, досягає від класики великого XIX століття до сучасних майстрів і пропонує широкий спектр оцінок, які напевно приносять радість досвідченим, а також новим колекціонерам.

16.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *